14 Φεβρουαρίου

Be my Anti-Valentine!!!!!



13 Φεβρουαρίου,αργα το βράδυ.
Ξαφνικά νιώθεις τη ψευτοανάγκη να μιλήσεις γλυκά στο έτερον ήμισυ(παρόλο που το πρωί του έριξες ένα χοντρό μπινελίκι επειδή ξέχασε να πάρει χαρτί υγείας από το μάρκετ!).Η μεγάλη μέρα πλησιάζει..Κοντεύουν μεσάνυχτα..Έχεις μόνο 24 ώρες να αποδείξεις την αγάπη σου.Γιατί τις υπόλοιπες 8736 ώρες με τη καθημερινότητα που να προλάβεις!

14 Φεβρουαρίου
Το μάτι σου έχει προπαγανδιστεί από το πολύ κόκκινο(όπως το παλιό τρικ τις πρώτες μέρες γέννησης του κινηματογράφου όπου κάποιοι ξύπνιοι κάθε 23 καρέ πετούσαν φωτογραφία της κόκα κόλα με αποτέλεσμα φεύγοντας οι θεατές να έχουν μία ξαφνική δίψα-και έτσι απλά οι πωλήσεις της εν λόγω εταιρείας ανέβηκαν στα ύψη!!) και η ίριδα πλέον έχει σχήμα καρδιάς.

Στα ινστιτούτα αισθητικής επικρατεί τρελή πανίκα από τις ουρές.Λες και αν σε δει με σούπερ λείο δέρμα και μπικίνι ο αντράς σου θα ξεχάσει πως μόλις χτες το ίδιο πόδι τον τσιμπούσε με την γουρουνότριχα.Η μήπως έχεις τη ψευδαίσθηση πως αν ξυριστείς κ βάλεις όλο το άφτερ σέιβ θα ξεχαστεί το λυγδιασμένο μούσι σου που λίγες ώρες πριν σχεδόν ακουμπούσε γη φωλιάζοντας από απομεινάρια φαγητού μέχρι μιρμηγκάκια και αράχνες.


Ανθοπωλεία,ζαχαροπλαστεία,εσωρουχάδικα,μπαλονάδικα έχουν γεμίσει με το γυμνό κιούπιντ(aka cupid).Ακόμα κ ο πάκι στο φανάρι είναι προχώ και έχει τυλίξει τις μπανάνες και τα χαρτομάντηλα της προηγούμενης συνηθισμένης μέρας με κόκκινες κορδέλες!Όχι παίζουμε!

Η παθιασμένη νύχτα τελειώνει.
15 Φεβρουαριου,ώρα 00.01
Γυναίκα:´Ενα ριμαδιασμένο χαρτί υγείας σου είπα να πάρεις απ' το μάρκετ κι εσύ στη κοσμάρα σου.Να δώ πως θα σκουπιστώ τώρα.Άχρηστε!
Άντρας:zzzzzzzz...(δυνατό ροχαλητό)



Happy unimaginative, consumerist-oriented and entirely arbitrary, manipulative and shallow interpretation of romance day!