29 Ιουλίου

Καλό καλοκαίρι!!!!!

Δεν ξέρω γιατί αλλά από μικρή περίμενα σαν τρελή να έρθει το καλοκαίρι. Ίσως γιατί ο Ιούνιος είναι ο μήνας των γενεθλίων μου, ίσως γιατί τον Ιούλιο στο χωριό μου είχε πανηγύρια, ίσως πάλι γιατί ο Αύγουστος έχει αυτή τη γλυκειά μελαγχολία. Ξέρετε, αυτή που σε πιάνει όταν συνειδητοποιείς ότι κάτι καλό αρχίζει και παίρνει την κατηφόρα του χρόνου...

15 Ιουλίου

"Οι παλιές αγάπες" μας πήγαν στον Παράδεισο!!!!


Όταν είχαν έρθει στη Σπάρτη τους έχασα..
Όταν τραγούδησαν στον Λυκαββητό έλειπα.Μετα έμαθα ότι διαλύονται...Στενοχωρήθηκα...Πίστευα πως δεν θα τους έβλεπα ποτέ live...Και όμως, στις 13 Ιουλίου το όνειρο έγινε πραγματικότητα...Οι Πυξ Λαξ και πάλι μαζί!!!!!!Μετά από εφτά χρόνια! Δυστυχώς, με μια απώλεια...σημαντική...Ο Μάνος θα ήταν απών...Υπήρξε όμως η αφορμή για αυτή τη συναυλία και ήταν νοερά εκεί, στο μυαλό και στις καρδιές όλων μας...

14 Ιουλίου

Συνέντευξη Secret Illusion:Ναι,είμαστε power metal μπάντα!


Μέσα Ιουλίου και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για όσους βρίσκονται στην Αθήνα.Τι καλύτερο λοιπόν για ένα απογευματινό δροσιστικό καφεδάκι στο Μοναστηράκι και μια χαλαρή κουβέντα με τον Φίλιππο(κιθάρα) και τον Χρήστο(ντραμς) από τους Secret Illusion

13 Ιουλίου

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ"

Ο πολύ δημοφιλής και καταξιωμένος μουσικός Ν. Πορτοκάλογλου δίνει μια μοναδική συναυλία στις 29 Ιουλίου 2011 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 9.30 μ.μ.
Αφορμή για αυτό το μουσικό ταξίδι η προσπάθεια στήριξης του συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που χρόνια τώρα έχει υπό την σκέπη του παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, παιδιά κακοποιημένα ή εγκαταλελειμένα ή παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

06 Ιουλίου

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ;(By Smaragda IsGone)

Εφόσον δεν φροντίζει ο Ε.Ο.Τ. για την προβολή της χώρας μας, με σκοπό την ενίσχυση και ανάπτυξη του τουρισμού... θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ!
Ladies and gentlemen της Ελλάδας, της Ευρώπης και γενικότερα ολόκληρης της υφηλίου επειδή για φέτος no money και ο τσάμπαμαν ως γνωστόν ζει πάντα καλύτερα, πάρτε αντίσκηνο και ελάτε για διακοπές στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Ειδική προσφορά δε για τους ευρωπαίους δανειστές μας, η τοποθέτηση του αντίσκηνου πάνω στα μάρμαρα που απομείνανε μετά τα επεισόδια. Μπορεί να μας έχετε πάρει μέχρι και τα σώβρακα, αλλά η φιλοξενία μας χαρακτηρίζει εδώ και αιώνες και ΔΕΝ ξεπουλιέται!
Το πακέτο προσφοράς για όλους περιλαμβάνει:

05 Ιουλίου

40 χρόνια χωρίς τον Τζιμ Μόρισον(Jim Morrison)


40 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που βρέθηκε βρέθηκε νεκρός στην 
μπανιέρα του διαμερίσματός του σε ηλικία μόλις 27 ετών ο ασυμβίβαστος τραγουδιστής και ποιητής Τζιμ Μορισον...

Fire dancing:Χορεύοντας με τη φωτιά!(By Smaragda IsGone)


Όταν η φωτιά γίνεται χορός, μία λέξη μόνο μπορεί να την περιγράψει.... ΜΑΓΕΙΑ! Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα λοιπόν το fire dancing..

02 Ιουλίου

"Άμλετ" με τον Αιμίλιο Χειλάκη


Θέατρο Πέτρας γύρω στις 9 παρά τέταρτο... Ο ήλιος έχει αρχίσει ήδη να υποχωρεί πίσω από το βουνό, παραδίδοντας τη θέση του στο σκοτάδι της νύχτας. Ένα ελαφρύ αεράκι δίνει μια αίσθηση δροσιάς καθώς εκαντοντάδες άνθρωποι ανεβαίνουν τον ανηφορικό δρόμο προς το θέατρο.
Ώρα αναμονής μέχρι την έναρξη της πολυαναμενόμενης παράστασης και παντού κυριαρχούν "πηγαδάκια" που συζητούν επί παντός επιστητού. Στην ουρά ακόμη αρκετοί για να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο, ενώ οι άλλοι, οι τυχεροί, που το έχουν ήδη, περιμένουν σε άλλη ουρά...αυτή του κυλικείου! Όπως πάντα, τα θεάματα συνοδεύονται και από άρτο..(στην περίπτωσή μας μπύρες, ποπ κορν, νερά κλπ).
Επιτέλους, μετά την κλασσική καθυστέρηση του ακαδημαϊκού τετάρτου, τα φώτα χαμηλώνουν, οι φωνές καταλαγιάζουν και οι ηθοποιοί εμφανίζονται. Η παράσταση " Άμλετ" μόλις ξεκινά!!