30 Σεπτεμβρίου

Με εισιτήριο... ένα βιβλίο!!


Μια μοναδική βραδιά περιμένει όσους από εσάς βρεθούν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο).Πρόκειται για την 1η Βραδιά Βιβλίου (1st Book Night, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Εκστρατείας για το Βιβλίο, μια πρωτοβουλία των καταστημάτων Public και του Public Book friends.
Με εισιτήριο ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη σας ,λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα εκεί. Σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Χ. Θηβαίος, η Ν. Μποφίλιου και η Ε. Τσαλιγοπούλου θα επενδύσουν μουσικά τη βραδιά, ενώ παράλληλα θα γίνει παρουσίαση των αγαπημένων βιβλίων του Γ. Αμιρά, Ν. Ορφανού & Φ. Σεργουλόπουλου από τους ίδιους. Θα παρουσιαστεί ακόμα comic art που θα σχεδιάζεται live μπροστά στο κοινό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με διάφορους συγγραφείς στο "Καφενείο" των Συγγραφέων.
Παράλληλα, θα δημιουργηθεί το «Βιβλίο του Κόσμου», στο οποίο οι προσκεκλημένοι και οι συγγραφείς θα γράψουν όλοι μαζί μια ιστορία.
Με το σύνθημα "κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα,το έχεις διαβάσει;" έχει ήδη ξεκινήσει η Εκστρατεία για το Βιβλίο, η οποία προωθεί την ανάγνωση και την προβολή του βιβλίου με στόχο την ανάδειξή του σε έναν μοναδικό φίλο. Η όλη πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και έχει ως στόχο να βοηθήσει φορείς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.


Ας ταξιδέψουμε λοιπόν με εισιτήριο και όχημα ένα καλό βιβλίο, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό δώρο σε κάποιον συνάνθρωπό μας που το χρειάζεται!


Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες θα βρείτε στην πρόσκληση που ακολουθεί.