13 Ιουλίου

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ"

Ο πολύ δημοφιλής και καταξιωμένος μουσικός Ν. Πορτοκάλογλου δίνει μια μοναδική συναυλία στις 29 Ιουλίου 2011 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 9.30 μ.μ.
Αφορμή για αυτό το μουσικό ταξίδι η προσπάθεια στήριξης του συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που χρόνια τώρα έχει υπό την σκέπη του παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, παιδιά κακοποιημένα ή εγκαταλελειμένα ή παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό αυτό ταξίδι του Ν. Πορτοκάλογλου με τραγούδια του από το παρελθόν μέχρι και το σήμερα θα είναι ο Ν. Ζιώγαλας, η Β. Καρακώστα, ο Κ. Μαραβέγιας και ο Μ. Φάμελλος.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συναυλιακό χώρο θα βρίσκεται περίπτερο του συλλόγου " Το Χαμόγελο του Παιδιού" και όποιος από εμάς επιθυμεί μπορεί να το επισκεφθεί και να στηρίξει το έργο του.
Η είσοδος για τη συναυλία είναι δωρεάν και διοργανώνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση 101,3.
Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως "Το Χαμόγελο του Παιδιού" αντιμετωπίζει δυσκολίες και θα είναι πραγματικά λυπηρό να μην μπορέσει να συνεχίσει το ουσιαστικό του έργο. Άλλωστε αυτή η συναυλία θα είναι μάλλον και μια από τις τελευταίες νότες δροσιάς εντός των τειχών. Μετά.. όλοι στις παραλίες!!!
Αξίζει λοιπόν όλοι μαζί να συνεισφέρουμε για ένα χαμόγελο...!